Ваш кошик:
Товарів (0)
Ваш кошик порожній. Додавайте прикраси, які Вам сподобалися у кошик.
Замовити зворотній дзвінок

Політика конфіденційності

Умови використання персональних даних

 

       Надаючи свої персональні дані, Користувач дає згоду, а також дозвіл на використання, обробку та передачу своїх персональних даних у рамках Закону України "Про захист персональних даних" від 01.06.2010р. № 2297-VI. Метою збору персональних даних Користувачів –є підтримка подальшої комунікації з Користувачами. Надаючи свої персональні дані, Користувач дає свою згоду на отримання інформації (розсилок) від Власника Сайту у формі SMS-повідомлень або по електронній пошті.

       Підставою для отримання розсилки та/або інформаційного повідомлення – є адреса електронної пошти, яку Користувач за власним бажанням надав через самостійну підписку на отримання розсилки та інформаційних повідомлень на Сайті. Вищевказані розсилки містять у собі інформацію про майбутні знижки, розіграші, спеціальні пропозиції та інші рекламні заходи для Користувачів Сайту, і здійснюються один раз на тиждень.

       Користувач у будь-який момент може відмовитися від отримання розсилки через спеціальний функціонал, яких знаходиться у тілі листа розсилки (щоб відписатися від отримання розсилки необхідно клікнути на посилання "Відписатись" яке знаходиться у нижній частині листа). А також можна відписатися від розсилкиу особистомукабінеті Користувача на Сайті або за адресою електронної пошти, по телефону, які вказані на Сайті.

       Власник Сайтузабезпечує конфіденційність, а такоже безпеку особистих даних Користувачів та гарантує, що персональна інформація не буде передана третім особам. Користувачі мают можливість у будь-який час видаляти, змінювати, редагувати надані персональні та контактні дані.

       Власник Сайту ненесе жодної відповідальності за точність и правильність наданої інформації Користувачами.